Snart är det jul:-)

Eller kanske inte,  men efter att det snöade här för någon vecka sen så har den där mys-jul-känslan lixom byggt bo i mej.

Jag köper pepparkakor och julmust och planerar i skallen och hoppas så på att vi får huset, tänk vad underbart julfint det skulle bli där(ja jag vet att jag är så larvig som tänker så)

För mej har julen blivit viktig jag vill  att mina barn (även dogsen och Daniel såklart) ska känna det samma. Man ska hålla på och julstöka i minst en månad, så är det bara!!!

Trist å tråkigt--

I dag känns det som en riktigt trist dag (possitivt javisst)
Vädret är rätt trist, plånboken rätt tom....
Hade tänkt åkatill Hugos älsklingsställe nr 1 Borås djurpark, men med tanke på att det stänger redan kl 16 och klockan redan hunnit bli en del skippar jag  det med :-/ Kanskeimorgon i stället :-)

Får väl göra det vanliga trista, tvätta, städa och fixa mat, blä!!!

Sicken helg....

Det har varit en tuff  helg med minimalt med  sömn...

Min systers son döptes i söndags och ingen mindre än JAG är fadder till honom :-) Resan dit blev tuff, pappakom hit redan  dagen innan eftersom vi skulle bege oss redan kl  på morgonen för att hinna dit i tid.

Hugo väcktes vid halv sex och packades in i bilen med pyamas på och en flaska välling att smaska på. På hela långa dagen så gnydde han inte ens till, verkligen superkillen!

Det var trevligt att få träffa min andra systers nya kärlek, han verkar vara en toppenkille för henne:-)

Det bor en konstnär i oss alla..

I dag när jag var i tvättstugan och tvättade lät jag hugo stanna i vardagsrummet och leka med sina hästar under tiden, jag hann både hänga och stoppa i en ny, Hhugo var så lugn och lekte så fint...................trodde jag!

Under tiden så han grabben med att måla konstverk i vår beiga skinnsoffa, jättefint tyckte han,  hm ....tyckte jag..
Någon som vet hur  man får bort bläck från skinn????

RSS 2.0