Denna vedervärdiga vecka,,,,

I mondags morses började helvetet. Hugo hade feber och var allmän nedtagen i takt med att febern steg så insåg vi vad som väntade...........näl. Hela kvällen och halva  natten fick vi tillbringa med diverse provtagningar. Men vi fick åka hem i varjefall med order om att komma tillbaka om det inte blev bättre.
Inte blev det bättre, tvärtom!!!*In till barn mottagningen i bilen blev han allt sämre, spydde ner hela sej fick ringa in så dom tog imot honom i infektionsrum för att undvika smitta om det var kräksjuka.

Han fick läggas in  och dom har testat det mesta hos honom fått genomlida massor av obehagligheter och varken kunnat äta eller dricka, med tanke på han njurfel så är det inte alls bra, mer livsfarligt! Så han har fått ligga med dropp.

I natt satt jag uppe med honom till kl 3 efter att han åter börjat spy pga medicinen trodde dom. När jag fått honom till att sova han jag själv slumra till i 5 min sen var det min tur ohyeah  kräksjuka here we come. var 10 min har jag sprungit kan inte minnas jag vart så här sjuk sen jag var barn, kul att ligga på sjukhud då och dessutom dela rum, tyckte så synd om dom vi delade med, blev inlåsta med oss  och alla baskilusker fick inte ta ett steg utanför dörren. Nu är vi hemma på permis tills i morgon för hugos sjukdom återstår ju, Han har ivarjefall ätit och druckit lite grann...

Ger snart upp!!

Nu var det tydligen dax för Hugo att bli sjuk igen, knappt att han hunnit återhämta sej från förra gången. Nu har han feber och massa rossel i luftrören igen :-(  Varför???

Bilder

På Ralf och mammi och syster......






Skitväder Allban!

I dag åkte vi till min kära Papps han har legat inne på sjukhuset i en vecka, men nu hemma igen.  Vi hade även köpt med mat från en närbelägen kinarestaurang och det var det godaste jag ätit...................NOT!!!!!

Mådde illa i timmar efteråt, blä!!


Allt var bättre med Pappa och Ralf och Hugo tävlade om att vara galnast och det blev delad första plats!!!


Pappa blev förtjust i Ralf som de flesta andra. Det råder fullkomligt snökaos här och resan hem tog dubbelt så lång tid, men jag tycker det är lite mysigt...


We are back :-)

Nu var det ett tag sedan jag skrev här och mycket har hänt sen dess....

Tidig i måndags morse vid 6-tiden packade jag och Pluto in oss i bilen och begav oss mot campus, närmare 4,5 timmar tog resan dit. Vi stannade n¨ågra mil innan vi var framme så att Pluto skulle få kissa av sej före. Och där ute i skogen tror jag vi sprang på färska vargspår, Pluto var väldigt nyfiken och inga människospår i sikte, lätt att se i all snö :-)


På campus fick Pluto göra olika övninga och vi var även en del  i labbet  för lite doft träning, nästa gång vi far dit (mars) blir det test med björn mot fågel, det blir spännande . Vi hade det kanonbra där, men som vi frös..... Pluto bodde i sitt täcke och på natten även under mitt :-/  När han var ute fick det bara bli yttepytte promenader för han frös så han nästan ramlade ihop.....


Men jag tycker vi hade riktigt kul och nyttig träning, bara att öva på det här hemma för att visa vad vi kan när vi skall dit igen..


Denna melodipestival!!!

Och nä inte var det någon felstavning heller, jag förstår inte varför dom jag gillade bäst inte alls kom med?? Amy och Måns är tex inte mina favoriter, sen var ju resten som var med ändå riktigt bra får jaag väl erkänna......





En bild på lille Ralf



Lessnat!!

Jag tror helt enkelt att jag så smått börjat lessna på att blogga, kanske kommer viljan tillbax :-)

Men jag kan bjuda på en bild på min goa Polly prinskorv..



Hundcampus

På måndag åker jag och Pluto till hundcampus, då blir det andra bullar!!!




Systeryster

Det här är min lillasyster yster....







Men vad har hon under läppen????

Lite nya bilder på Hugo

Så ren och fin som bara Hugo kan vara..

På bättringsväg...

Vi var på näl igår igen, han hade fått öroninflamation så det till att tvinga i pencillin nu också :-/  Men det känns som att han nu äntligen skall vara på bättringsvägen och de är verkligen på tiden för jag hade ALDRIG pallat för mer än det här, sån oro när dom är så dåliga tar kål på vem som helst...

Själv så har jag också legat knall med rejäl förkylning , nu vill jag att det skall vara slut på sjukdomar ett bra tag framöver och att det kan komma in lite roligare saker istället :-)






Min älskling på sjukan, titta så smal han ser ut...


LIlla unge

I natt blev Hugo riktigt riktigt dålig så det blev resa till näl igen.......På väg dit kunde han knappt andas alls så vi fick ringa ambulans..OBEHAGLIGT!!!

Han har vart på näl hela natten och nu är vi hemma och dödströtta jag börjar också bli sjuk, men det känns mindre vesäntligt...

Stackars lilla Baltefjur....

Idag mår inte Hugo bra alls, i går när vi var hemma hos mamma så blev han mer och mer och i natt har han varit riktigt kass, svårt att andas och det bara väser om honom.. Vi har fått sitta på näl halva dagen och han har nu fått medicin och ligger och sover som en stock.. Själv sov jag INGET alls i natt utan Hugo sov sittandes i mitt knä, på Morgonon tog D över så jag fick sova några timmar........det behövdes!!!

RSS 2.0