Snaggad Hugo

I dag har jag klippt Hugo.........rejält!  Lät det vara långt i nacken så han har nu värsta hockeyfrillan och är bara så cool!




Har uppdaterat vår hemsida i dag   www.ljuvligahundar.dinstudio.se

VÅR?

Vart tog den underbara våren vägen???  Vi har fullt av snö, why??





IKEA

I dag har Jag Philippa och Hugo spenderat dagen på  Ikea, tanken var att vi skulle köpa två förvaringslådor till Hugos rum och det hittade vi också, men inte bara för det blev en hel del annan "skit" också, jag skulle lätt kunna bränt tusentals kr där :-)
Vi fikade, kladdkaka och grädde och jag har aldrig sett Hugo tycka något vara så äckligt som den, vilken min!!!!

Natti natti gott folk..





Lite nya Hugopics

Har varit rätt tyst här på bloggen, men det berorf mest på att det vart så fantastiskt väder så vi har vart ute i stället, underbart för nu är nog våren här........................fär att stanna hoppas jag :-)




Men här är bilder från Hugos 1 årsdag.




LISA!!!!!!!!!!

Hur la man till youtubeklipp????

Melodifestivalen...

Jag vet inte hur jag skall uttrycka det här, men det är stort!!! Inte sen bröderna Herreys tid så har jag väl tyckt att rätt låt vann :-/


Men så i kväll händer mej det här stora jag som inte ens ville se "skiten".. Jag sitter där och kikar lite halvhjärtat så där, röstningen ser inte ut som jag vill ALLS!

Ända till folkets röst, måste väl ändå inflika att jag blev "Kär" i Malenas fantastiska låt.... Å det var sååå spännande jag satt som på nålar efter pärsen med det lilla äcklet Måns....  OCH SÅ VINNER HON!!! Men är det inte helt fantastiskt, Måns vann inte Malena gjorde det, han kom inte ens tvåa för det gjorde ju Carolina och hon var ju bra hon med (fast det är så äckligt det jag hörde om att hon pissat på en häst)

YES YES YES; folket har fått smak!!!



http://www.youtube.com/watch?v=swPY8P1VGzM

Ett litet morgon dopp...

Det finns något som Hugo verkligen älskar och det är VATTEN!!!!!

I dag när han ätit sin lilla (not) frukost tog hugo sitt vanliga strög, hundra gånger upp och ner för trappan vilket även innebär försöka klänga över grinden, det går inte än... Sen  lådan med alla juljus alla ska ut och smakas på  :-/  hundra gånger till i trappan fortfarande kommer han inte över grinden, men efter alla försök hade  något annorlunda inträffat....
Hans elaka mamma dvs jag hade satt stolar framför trappan han kom inte upp för den! Jag såg verkligen på honom hur tankarna gnagde, hmmm tycktes han  tänka... något kul måste finnas och så tändes glödlampan!!!  Full fräs mot hundarnas vattenskålar, först lite trevande med ena handen medans han kollade in min reaktion och jag lät han hållas för minen var obetalbar!!!  Sen plaskade han värre och värre.. Tömde båda stora vattenskålarna i "baljan" som dom stod i.. Lycka lös ur hans ögon  sen sakta sakta kröp han i och la sej på mage och bara njöt av det kalla slemmiga vattnet som omslöt hans beklädda kropp.......  Hur avslutar man då det hela?? Jo givetvis genom att snabbt tippa ut allt vatten över hela köksgolvet... Så idag har vi tvättat golvet jag och Hugo och nu sussar han sött och förnöjt!!




Det hände igen!!

I dag hände det igen, blev uppringt i ottan av kalsongmärket front. 

J- hallå

lång tystnad

s-Ja hej jag söker D

j- han jobbar

S- är du hans sambo eller fru?


j- mmmmmmmmmm

s- vad bra, för jag ringer  nämligen från front och han har blivit utvald att gratis få prova våra kalsonger..

j- han är INTE intresserad!!!!


s-Vad säger du? men det är ju gratis?

j-Ni ringer hit flera gånger i månaden och intresset ökar inte direkt med erat tjat..

s- men vorde det inte trevligt med lite fräsht i lådan?

j- nej, lådan är full!!!

s- men hur kan man tacka nej till gratis kalsonger?

j- men ta dom själv då dom är ju gratis!



Varför i helafridens namn ringer dom tidigt som tusan och tror man vill ha deras gamla snopp paltor?? Är så trött på dom!


I dag är dagen DET!!

Min Lilla prins är nu en karl.. Hela ett  år !!!





Texten har jag gjort, visst är det vackert ??

På Lördag

På lördag smäller det för då är det Hugos stora dag, han blir redan 1 år, det är märkligt så fort ett år går och hur mycket som händer med en liten parvel....

Vet inte vad man kan hitta på för kul i present till honom så tips mottages tacksamt!!!!

Bvc läk..

I dag har vart på 1 årskontroll på bvc. Hugo hade inte gått upp ett gram ens och dessutom så var han 2 cm kortare(!)  Det här skulle enligt läkaren bero på att Hugo har varit så dålig den sista tiden, han skall tillbax om två veckor igen för att kolla så han går upp mer i vikt och växer...

Han skulle även ha vaccinerats , men inte blir det något av det pga hans krasslighet. När han  vaccineras om 2 veckor så skulle han även få pneumockervaccin eftersom han räknas som ett infektionskänsligt barn. Jag fick förhållningsorder från läkaren om att han inte skall vistas  ibland folk och inte träffa någon som är sjuk eller ens lite krasslig, lätt i dessa tider......NOT alla är ju sjuka överallt så vi får helt enkelt sitta hemma och uggla. Han har inte varit på sitt sim på evigheter och jag tycker det är så synd eftersom han älskar så att bada!!

Förövrigt så märks det på Hugo att han nu äntligen mår bättre för han är så go och glad nu hela tiden...

Efter regn kommer solsken????

Tror jag så mycket på det  längre? Näe skulle väl inte tro det. Vi var ju hemma på permision från sjukan jag och Hugo(mest för dom ville slippa min magsjuka tippar jag på)...  en natt var allt vi fick tillbringa hemma. På något sätt har valpen lyckats krypa inunder grinden till trappan så den öppnades, Hugo for runt i sin gåstol och jag bäddade rent, då hör jag dunk dunk dunk dunk... Jävlar i helvete tänkte jag!!!!!!  När jag kom fram till trappan hängde Hugo upp och ner på i sin gåstol med huvuddet rakt ner i en konstig vinkel. Jag fick skrikit till philippa att ringa ambulans och rusade till Hugo och tog upp honom, kanske inte vad man ska men min första reaktion. Jag fick pratat med s.o.s och dom skickade såklart en bil.  Ambulansen kom och det blev en resa till näl, i ambulansen blev han frånvarande några gånger och det var så hemskt!
Inne på näl kvicknade han till betydligt och blev vanliga Hugo. Han kollades igenom för att se att inget var brutit och han måste haft änglavakt :-) Inget brutet, men vi fick stanna kvar för observation en natt, det blev samma vdelning som han "brukar" ligga på, men isolerade den här gången efter vår magsjuka.  Hugo sov såklart oroligt , men han visade inga tecken på något annat....

Min stackars lilla unge, varför skall han drabbas av allt?????




Nu i kväll har även Philippa fått den vedervärdiga kräksjukan....

RSS 2.0