Hugo har hörjat...

På öppna förskolan i dag, han var taggad ut i fingerspetsarna :-)

Först när vi kom dit så var han så trött så han satt på en stol och bara tittade i 10 minuter, sen var det sagostund
med sångstund efter. Pang!efter det vaknade huliganen i honom,han började fixa med diskmaskinen, klättra på bänkar, stjäla smaskiga plommon...

Han råkade även ut för två taskiga tjejjer som trodde att dom ägde allt där och tog allt Hugo lekte med(snorungar)
Hugo försökte först flirta tillbax sakerna dom tog ifrån honom, men när inte det hjälpte  brydde han sej inteom dom så mkt mer ;-/

Istället hittade han en liten söt tjej som han försökte pussas med,hon var nog inte helt med på det....

Som en avslutning på allt lyckades han med att ta sej in på ett kontor där det satt en mycket förvånad dam...

Hugos Röntgen....

Nu har då Hugo blivit 11/2 år, så i går blev då den väntade njurröntgen av. Kl 9 var vi där och han fick emla kräm på armar och fötter. Det skulle verka i 1timme så vi fikade under tiden ; Hugo fick glass, men ratade den han ville iväg och titta på en jättestor träkatt som fans där.. När timmen gått fick vigå tillbaka för att sätta kanyl till kontrastet, inget lätt alls, dom försökte sätta i armvecken men dom hittade inga kärl, tillslut hittade dom på foten. Hugo var så duktig!!!
Upp tillröntgen fick han kontrastet som skulle verka i 3 timmar så vi åkte hem till hundarna så länge. Tillbax igen så fick han ligga blickstilla i 5   ggr 3 minuter och det gjorde han utan gnäll, han var helt makalöst duktig :-)

Effteråt åt vi på mama mia, så smaskigt :-)

Inser.........

Att jag såklart kommer att missa Ensam mamma...... fan!

Gubben har dragit!

Eller i varjefall för en vecka framåt, han är i norrland på älgjakt och för att träna skethunden Ralf.

Så vi har passat på att shoppa i dagarna två, Hugo hittade en jätte fin jacka på polarn och pyret med Älgar på som är det absolut bästa Hugo vet!
Men jag undrar vad i helskotta det är för fel på mej, jag kan verkligen inte hålla i pengar!! Köppte olika sorters kaffe oxå, bla choklad och gräddkola, visst låter det smaskens??

Nu vill jag bara att Hugo ska somna så jag får se ensam mamma.......

Kikat på en gård...

I går tittade vi på en gård i munkedal, den var helt ok. Fint Läge, men för litet. jag börjar tvivla på att drömstället finns.

I natt somnadejag vid 5 tiden kunde absolut intesova pga migränsom vägrar ge sej. Kl 6 vaknade jag av att Hugo krypit ur sin säng och satt och hoppade på mina fötter,han somnade som tur var om rätt snart. Nu är han hos farmor och farfar så att jag skallkunna bli människa igen...

RSS 2.0