Riktigt jobbiga dagar!

Min lilla älskling har blivit  riktigt dålig, sen i lördags eller nä söndags, har Hugo haft feber som hållit sej över 40 C , han har varit på sjukhuset två gånger utan att dom kan säga vad det är, självklart så misstänker dom att det är hans njure som spökar, men inget konkret verkar tyda på det heller. Ingen snuva hosta eller annat, bara hög feber som inte blir bättre och blod i urinen... Hatar så när mina barn mår dåligt, jag skulle lätt kunna oroa ihjäl mej!

Svininfluensan..

Jag har tills nu inte brytt mej alls om den, mer än att jag tyckt att den verkar rätt så ofarlig och inte skördat  fler offer än en "vanlig" influensa.

Men efter dom senaste dagarnas mediapådrag så har jag givetvis tänkt till.....   Nu har ju sveriges första allvarliga fall av influensan inträffat på en (vad jag förstått) till synes fullt frisk 22 åring. Då väcks man!

Jag har 2 barn, ett som har Astma och den yngsta med ett njurfel båda i en riskgrupp , det skrämmer mej inget får hända
dom, när jag googlar så länkas jag ofta till olika sidor på nätet där man kan beställa två olika mediciner mot virus, Jag trodde inte det fungerade så i sverige, så lätt?  Jag har inga planer på att köpa något sånt nu, man vet väl inte hur säkra dom medicinerna är? litar än såå länge på apoteket. Skulle däremot någon i familjen få influensasymtom och man inget får från vårdcentralen eller annan sjukvård mot det skulle jag läsa på mer om det  och kanske tänka om...

Lilla Disa

Bara måste lägga in en bild på Disa knäppfia....





Impulsiv!!

Jag är så jesikens impulsiv så nu har det blitt "tuppis" på Huggan...




RSS 2.0