Grå dag.........

I dag är det en sån där dag som bara nästan obemärk paserar förbi, men det kan vara skönt det också... Haaar inte gjort något speciellt alls...

I morgon skall vi hem till Mamma så att Hugo får "öva" på att vara där inför vår norrlandsresa nästa helg, jag undrar så hur jag skall klara mej så länge utan mina skruttungar och djur....??

Ja Lisa..............

Dom tyckte jag verkligen om just nu är jag i den fasen i livet att jsg tycker att en del barn bara är såååå gulliga, speciellt när dom kläcker goa komentarer, ljuvligt!!!


Allt gammalt ska slängas

Ebba, tre år, har varit med när pappa städade kylskåpet. Dagen därpå är hon hos farfar.
- Farfar, är du gammal?
- Ja, jag är farfar, då är man gammal.
- Men varför har ingen slängt dig?
- Vadå slängt mig?
- Pappa säger att man måste slänga allt som är gammalt.

Snabb pappa!

Alexandra 3 år frågar var pappa är.
Mamma svarar att han är med farfar och jagar rådjur.
Alexandra med beundran i rösten:
-Oj,kan pappa springa så fort!!!
//Mamma

3-åriga Emelie

Emelie 3 år står i kön till kassan i mataffären med sin mamma, hon har väldigt svårt o stå still.Då vänder sig damen som står framför i kon sig om o spänner ögonen i Emelie o säger:du har då sannerligen myror i byxorna!Emelie (som precis har börjat o klä på sig själv) ler glatt, lyfter på kjolen o svarar: nää för jag har inga byxor på mig!! (och det hade hon inte!) // En något generad mamma

kattungar

william 4 år satt och betrakta familjens katt. jag talde om att man fick vara snäll mot missan för hon skulle snart ha kattungar. japp konstaterade William förnuftigt dom kissar man ut så bara.

Vad har tjejer?

Cornelia 2,5 år är nyfiken på mosters nya kille.
Hon frågar hur han ser ut och vad han har för hårfärg och så vidare. Efter ett tag så undrar hon om den nya pojkvännen har en snopp.

Mostern svarar ja det har han.Han är ju kille.

Efter ytterligare ett tags tänkande säger Cornelia:

Killar har snopp och tjejer har nagellack


Det bidde inga pennor.........

I dag åkte jag till överby med mamma och Hugo för jag behöver nämligen pennor till mina visningar så jag hade tänkt köpa storpack.... :-) Jag hittade inga pennor...    Däremot så hade nämligen barnvagnsaffären lite rea och vad behöver inte Hugo om en ny vagn.... japp så nu har Hugo endast tre vagnar, ska bli annons på blocket. Men den är så fin den nya vagnen och Huggan satt som en prins i den :-)



Det har varit bad i dag också och Hugo har för första gången i sitt liv  dykt stående från  kanten, DET ÄR STORT!!!!!
Jag är så stolt över min  modiga son!!!








Bigga bigga

Jo men just det ja, Hugo var på bvc och kollade hur han växt, sorry vuxit    han är  79 cm  lång och vägde 11,3. Har för mej att han var 80 cm när han var där sist...

Jag tror att Bvc Helene blev lite orolig för honom när han kröp runt och flåsade kraftigt , men det är ju naturligt för honom att göra så dom andra i hans "flock" gör ju det, att han inte är en hund spelar för honom mindre roll eftersom han ännu inte förstått det...







vov vov

I morgon.

Är det dax igen för Hugos bad, och jag måste banne mej tvinga mej dit Hugo älskar det, men jag har bara heltröttnat...
Förra gången blev det ju inget så desiplinen måste bara infinna sej helt enkelt...

Jag fick hem dom fina blingo kläderna i går, det jag sett från bilderna gör dom inte helt rättvisa mycket finare i verkligeten, men dom finns ändå att se på www.blingo.se  om någon skulle vara intresserade, givetvis något billigare att beställa från mej :-)



Jag hoppas jag får slippa ligga vaken i natt. Och näe Disa är inte så mycket bättre ännu..

Lite kass på att skriva..

Jag har väl inte varit så värst bra på att skriva här inne det sista, men det har vart rätt så fullt...

I lördags träffades vi alla 19 som säljer blingo i västra distriktet, vi var hemma hos Frida i mölndal i hennes lilla lägenhet, massor av ursmaskig mat, minst lika smaskig dessert och supertrevliga tjejer, var inte hemma förrän efter 23 .. Hugo var hemma hos syrran och pappsen och hade inte saknat mej ett dugg!!!


I dag släpps också blingos nya vår kollektion och det finns faktiskt en hel del fina kläder...

Hugo står riktigt bra nu , men att gå verkar inte intressera så vidare mkt...

Nu till stackars Disas dilemma, hennes ögon är som sagt INTE bra alls och rätt vad det är ser hon inte på båda ögonen, veterinären trode att hon är överkänslig mot konstmaterial och skall bara ha bomull i allt hon ligger på .. Ännu så är hon inte bättre stackars liten.....


Snart ska jag och Hugo hem till Marie och klippa...



Huvudet i ugnen!!!!

Philippa skall bli en blekt blondin och nu står hon med huvudet i ugnen..
Eftersom hon har gammal färg som inte vill släppa och inte vill bli lika orange som sin mamma dvs Mej.. Så behövs mer värme och blekning  så får hon helt enkel köra in skallen i ugnen..

Fortsättning följer...........................

Min dag har spruckit!

Jag och Hugo skulle haft hela vår dag fullspikad, men det har spruckit i starten.

Vi skulle först åkt in till öppna förskolan för att Hugo skulle f¨ått skälla på lite barn, senare skulle vi åkt hem till Marie, men när jag lyckats ta mej upp ur den goa sängen så ser jag DISAS ÖGA, my gud det blir att åka till blå stjärna i stället, har redan ringt dit och hon skall till en specialist kl 12.30 redan.. Stackars Disa............................


Stackars Hugo

Rättelse..

Det är inte min hund som är försvunnen, men sprid infon så att hunden kan få komma hem!!!

Försvunnen hund!!

På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö. Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad. Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.

Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.

Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.

SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på. Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman
070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen (11414)


Madame Orange

I går var jag på jobbet å fick håret fixat, det var verkligen på tiden! Men som det ser ut!!! Det skulle bli lite kopprigt med ljusa slingor, men herregud jag är madam orange ser galet crazy ut.... Borde ta en bild och visa förödelsen, men d ligger i källaren med sin baskelusker och där är kameran .....Vill INTE bli smittad!!!




Hugo har blivit super på att stå själv, förut stog han själv och höll sej i en tejp bit lite senare i en champinjon..:-/


Urk en sån dag

I dag har Daniel legat i magsjuka, åh vad jag är sugen på att vi övriga blir smittade det är typ det äckligaste jag vet!!!

Jag åkte till stenungsund för att kika runt lite med hugo men när vi kom dit så sket han så det blev maxi och skötrum i stället, vi skippade affärerna och åkte hem och tog en långpromenad i stället, skönare och mer ekonomiskt...

Sockerberoende!!!

I går natt när jag inte kunde sova låg jag och läste min nyinköpta bok om sockerberoende, Hur skrämande som helst!
Jag pratade med Daniel om hur illa det var och att det fick bli ett stopp på "mölandet" I synnerhet för Hugos del, vad finns det för anledning att övehuvudtaget ge han sött, han älskar frukt och vad jag förstod så är fruktsocker inte allt lika farligt!!

Han tog mej så klart på allvar. I gårkväll köpte han hem ett storpack med delicatos negerbollar något av det absolut bästa som finns!!!

Så medans jag skriver dessa rader mölar jag samtidigt i mej av dessa godsaker! Yeah right jag har sån fantastisk karaktär!!

Idioter!!!!!!!!!

Blir vansinnigt förbannad eller är närmare bestämt, vår "kära" volvo pajade i torsdags eller fredags så vi fick ställa den på ett ställe i kungälv. För en stund sen ringde polisen hit och frågade om bilen så jag sa såklart som den var att den gått sönder och så. Någon dum*****   har slått sönder rutorna och sså låg det tydligen knivar i den, Vad säger man??

Hoppas verkligen att det inte blir värre än så här nu och att man får ut på försäkring för bilskrället, men det är väl ingen stor risk...

Fina katter

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeer


En dag

På överby, så ovanligt :-/  Fick gjort slut på det sista på presentkortet så det blev lite kläder, kul :-)




Lite bilder på mitt pyjamastroll




Sååå trött

Jag minns faktiskt inte när jag sist sov en hel natt utan att vakna eller somna snabbt, dessa nätter som jag ligger vaken timme efter timme suger verkligen, Had det vart Hugo som hållt mej vaken så hade jag ju kunnat skylla på det, men nä han ligger där i sin säng å sussar sött :-)

I dag skulle jag åkt till jobbet och fått mitt hår fixat och sen skulle vi ut och lunchat, Hugo skulle ha varit hos sin  farmor, men nu har vår kära volvojävel lagt av i gen så här sitter jag vacker och läängtar bort .... Blir nytt försök på tisdag.

Baddag

I dag var det dax för bad igen efter uppehållet så Hugo fick pallra sej upp redan klockan nio i morse, det gick bra värre var det för mej som bara fått ett par timmars ynka sömn, jag sover verkligen SÅ dåligt!!!!

Det syntes verkligen att han saknat sitt bad för han var så lycklig i badet :-)
Efteråt så fikade vi med två andra och Hugo visade så klart hur duktig och snabb han är på att klättra ur stolen och upp på bordet, jag trodde alla barn gjorde så, men tydligen inte:-/

Det värsta hittills i dag är att när vi böt om så la han sin kära snutte i något som stank piss så nu ligger den i maskin....blä äckel!!!






Bilder...

Har hittat fler gamla hundbilder på när mina flatflickor var bäsar... söta eller???







Pluto

Efter vi kastrerade Pluto så har han blivit så otroligt go.......  Lite bilder på godingen..







Lite annat smått och gott!!


Nostalgi

Jag hittade



MASSOR bilder i dag....  På min Hund Alpha bland annat som inte finns här längre :-(




Här på Polly (mkt otrimmade dock)och Min lille Palf






Ny väska

Så här ser min nya väska ut...


3dje

Nu är en liten tand på väg ut på Hugo den 3 dje....

Och här mamsen kommer dom nya bilderna på Hugoboy


Och här mamsen kommer dom nya bilderna på Hugoboy


Justin Och Fredrik

Har vart här i dag  vi var ute i skogen med alla hundar förutom Pluto som fick stanna hemma och sura.
Det gick hur bra som helst utan bråk, dom blev vänner direkt utan morr :-)

Efteråt köpte vi pizza gott gott!!

Säljandet..

I dag har jag försökt att få ihop folk till klädvisningar, men det går inte bra.... 2 inbokade det är allt och man skulle tydligen ha minst 5 innan februari är slut.....jobbigt!!

Mamma och pappa går och lägger sej

Mamma och pappa går och lägger sig

Mamma och pappa satt och tittade på TV.

Mamma sa: "Jag är trött och det börjar bli sent. Jag tror att jag vill gå och lägga mig".

Hon gick ut i köket för att göra i ordning sandwiches till nästa dags lunch, tömde popcornbunkarna, tog ut kött ur frysen till dagen därpå, såg efter hur mycket cornflakes det fanns kvar i kartongen, fyllde socker i skålen, satte socker och skedar på bordet och gjorde kaffebryggaren klar till att brygga.

Sen la hon kläder i torktumlaren, satte på en ny tvätt, strök en skjorta och sydde fast en lös knapp. Hon tog tidningarna, som låg på golvet. Hon samlade ihop leksaker, som låg på bordet, och la telefonboken ner i lådan. Hon vattnade blommorna, tömde en tvättkorg och hängde upp en handduk så att den fick torka.

Hon stannade vid skrivbordet och skrev en lapp till skolan, la fram små pengar till barnen och samlade upp en bok, som hade gömt sig under en stol. Hon skrev ett födelsedagskort till en väninna och satte ett frimärke på kuvertet, skrev en minneslapp och la båda bredvid sin portmonnä. Sen tvättade hon ansiktet, tog på nattkräm, borstade
sina tänder och kammade håret.

Harry ropade från vardagsrummet: "Jag trodde att du var på väg att gå och lägga dig?"

"Jag är på väg", sa hon.

Hon hällde vatten i hundskålen, släppte
ut katten och såg till att alla dörrarna var låsta. Hon tittade till barnen, släckte deras lampor, hängde upp en blus på en stol och la några smutsiga strumpor i tvättkorgen och pratade kort med barnen, som satte uppe och gjorde läxor. I hennes eget sovrum ställde hon väckarklockan, la fram kläder
till nästa dag och tog överkastet av sängen.
Hon skrev 3 saker till på minneslappen.

I samma ögonblick stängde Harry av Tv-n och sa till sig själv, "Nu vill jag gå och lägga mig??..." och det gjorde han.


Kanske inte världens friskaste dröm :-/

Här om natten när jag lyckats slockna til ett par timmar så drömde jag så in i bombens sjukt :-/

Jag åkte förbi ett hus som brann på taket i drömmen visste jag att det var en gammal tant (min gamla granne död sen säkert 10 år)som bodde där, Givetvis tog jag mej in i huset .  Började halvt hysteriskt gå loss med en jäkla stor yxa, hugga sönder dörrar väggar och annat (måste se för mkt film)som var i min väg, kom även att tänka på att jag kanske skulle kontakta tantens barn så dom skulle komma och ta ner henne för tydligen så var hon på övervåningen.....

Sonen kom och var uppe och kollade branden, hittade ingen brand....  Dessemellan drömde jag massa flum jag inte mins, plötsligt var jag på utsidan och och döm om förvåning när jag insåga att det var grannhuset som brunnit och dessutom hunnit brinna ner till grunden, där dodde dessutom Tito beltram och hans familj!!!

Så sjukt, lixom varför hugga sönder ett helt hem och inte rädda tanten, eller tex så kunde jag ju "räddat" rätt hus..
Och varför just Tito????

Dax för fotboll

För Daniel, Playstation2 gahhhhh vad jag bara tycker det är så trist!!!

I dag har jag och Hugo vart på Öppna förskolan, det tyckte han var kul speciellt dom stora barnen är så spännande!

Philippas hals har inte blivit bättre så hon har varit på vårdcentralen och fått penicillin mot halsfluss, jag hoppas så av vi övriga slipper det och i synnerhet Hugo..

Jag sover bara sämre och sämre för var natt som går snart kommer jag bli galen, när man vet att klockan är 4-5, då är det svårt att låta bli att bli stressad.....


 Hugo superstolt på sin nya bil!!

ÅTERFÖRSÄLJARE

Nu har jag bestämt mej för att bli återförsäljare till Blingo, valde dom eftersom jag älskar att kläderna är heelt ekologiska och allt är tillverkat på ett vänligt sätt mot alla, sen har dom ju dessutom snygga kläder :-)


Så om någon vill ha visning eller bara köpa så är det bara att hojta till....



www.blingo.se

gratis kläder

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=141995

kopiera och bli medlem, man kan samla poäng och få gratis kläder....

Alldeles själv..

Eller i varjefall, nästan, Hugo ligger i sin säng och snaskar välling. Han har börjat vakna någon natt i bland  säkerligen av mardrömmar för ja det är ju den åldern...hi hi  det enda som lugnar är kram och välling, när man hör att flaskan börjar bli tom så får man snabbt som fan stoppa in nappen.... Det fungerade visst inte denna gången så nu sitter han och dividerar med sin adidas sko, tvivlar på att han får något vettigt ur den...
min stackars Polly  är ju förståss här inne i sov rummet också men, det vet hon inte att vi vet. Hon har smygit under min säng och ligger tyst som en mus för att slippa slängas ut härifrån.

Philippas halsfluss hänger sej kvar går väl dessvärre inte att undvika doktorn så länge till....


Daniel går bara runt och tänker på sin valp i norrland, fem hundar tänker jag....







Hugo som vaknat i sin säng...


Nu jäklar...

Så är jag så jesikens sugen på en av dom.... Semlorna alltså....



God fortsättning!!

Hugo på julafton



Ett nytt år!!!!

Vi firade in det nya året hos ett par och deras lilla dotter, Hugo gillade skarp eftersom han i vanlig ordning fick ett hångel, med gensvar dessutomså söta dom var!!! Vi bjöds även på smaskigt rådjur :-)

En liten bekännelse.........

Jag bara lurades om det tjusiga traderfyndet. Inte skulle jag väl spöka ut min lille son på det viset heller....ha ha

RSS 2.0